Missie en visie 

Visie

Valckesteyn Noord heeft een belangrijke rol in de ontwikkeling en het succes van onze leerlingen. Wij gaan uit van de nieuwsgierigheid van kinderen en willen hen leren om zich te blijven ontwikkelen en succesvol en gelukkig te zijn in het leven.

Op Valckesteyn Noord wordt onderwijs gegeven door een gedreven en betrokken team. Onze leerkrachten zijn in staat om kwalitatief goed onderwijs te ontwerpen en verzorgen. Ons onderwijs is gericht op de ontwikkeling van ieder kind

Wij vinden dat kinderen zich veilig op school moeten voelen en met plezier naar school gaan. Op Valckesteyn Noord willen we dat iedereen zich thuis voelt en met een grote glimlach naar school komt. Samen bouwen we aan een leuke en leerzame plek waar iedereen mag zijn wie ze zijn!

WhatsApp Image 2024 04 15 at 13.09.06 (1)

Thematisch onderwijs

We geloven dat leren het meest effectief is wanneer het betekenisvol en contextueel is. Door te werken met thema's die relevant zijn voor de wereld om ons heen, moedigen we kinderen aan om verbanden te leggen tussen verschillende onderwerpen en om complexe concepten te begrijpen. 4 x per jaar werken wij met een schoolbreed thema waarbij de groepen 1 t/m 8 op hetzelfde moment met 1 thema bezig zijn.

Groepsdoorbroken werken

Op Valckesteyn Noord omarmen we diversiteit en bevorderen we samenwerking tussen kinderen van verschillende leeftijden en achtergronden. Door groepsdoorbroken activiteiten aan te bieden, creëren we een inclusieve gemeenschap waarin kinderen van elkaar leren, elkaar ondersteunen en elkaars unieke perspectieven waarderen.

 DSC4237
Volgt u ons al op de socials?

U kunt ons ook vinden op Facebook en Instagram.

Aanmelden voor een rondleiding

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor het maken van een afspraak

Contact

Jan van Almondestraat 89
3176 VA Poortugaal                              010-5011325