Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind aanmelden? 
Kinderen gaan vanaf de leeftijd van 4 jaar naar school. Wanneer u enthousiast bent over Valckesteyn Noord en u wilt uw kind aanmelden, dan vult u het inschrijfformulier in. Deze ontvangt u na een rondleiding. Wanneer er geen bijzonderheden zijn, zal deze aanmelding worden overgezet in een inschrijving. Een paar weken voor uw kind 4 wordt, zullen wij contact opnemen om de wenmomenten af te stemmen. Als er zorgen zijn zullen wij onderzoeken of wij uw kind het passende aanbod kunnen bieden. Wanneer dit niet zo is, kunnen wij meedenken over een passende school. U kunt uw kind al aanmelden vanaf de leeftijd van 2 jaar. Inschrijven voor een rondleiding kan hier! 

Wat zijn de schooltijden? 
Alle kinderen op Valckesteyn Noord gaan van 08.30 uur tot 14.00 uur naar school. Vanaf 08.20 uur is de deur open en kunnen de kinderen naar binnen. Om 14.00 uur komt de leerkracht met de klas naar buiten en gaan de kinderen naar huis of naar de BSO. 

Hebben jullie een BSO in school? 
Nee. De meeste kinderen van onze school maken gebruik van BSO Partou en Jip & Janneke. U moet uw kind zelf bij deze organisaties inschrijven.

Volgt u ons al op de socials?

U kunt ons ook vinden op Facebook en Instagram.

Aanmelden voor een rondleiding

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor het maken van een afspraak

Contact

Jan van Almondestraat 89
3176 VA Poortugaal                              010-5011325